Register today for the free Rheingolf e-Letter - Click here to sign up

Algemene informatie Rheingolf

Testen – Informeren – Shoppen – Reizen Rheingolf Messe – THE WORLD OF GOLF


Het is de 22ste Rheingolf Messe en niet eerder was er zoveel golf tijdens dé golfbeurs van Duitsland! De vier credo's van de beurs zijn: Testen, Informeren, Shoppen en Reizen.

Gedurende één weekend is de Rheingolf Messe in Dusseldorf de grootste golfshop van Europa. Er zijn maar liefst vier aanbieders van golfartikelen (waaronder Golfdiva) die alles aanbiedenwat de golfer nodig heeft, tegen veelal speciale beursaanbiedingen. Daarbij staan de nieuwe collecties van golfkleding voor het nieuwegolfseizoen 2020 centraal.

De nieuwste golfproducten van de belangrijkste grote golfmerken kunnen in grote Indoor-Driving Ranges door iedereen getest worden. Rheingolf Top-Partner Callaway Golf heeft een complete eigen zone. Reisbestemmingen naar 26 landen en 16 Duitse en Europese regio's maken de beurs tot het grootste golfreisbureau van Europa. In de speciale Golf Campus krijgt u "Tips and Tricks" van professionals om uw golfspel te verbeteren en bij veel stands, zoalsGolf in Oostenrijk, worden specialiteiten van het land aangeboden. Partnerbestemmingen zijn Mallorca met een eigen zone, waarin zij de fantastische Fet a Soller ijsspecialiteiten aanbieden en de Nederlandse provincie Limburg met een stand, waarin lekker Limburgs bier op de bezoekers wacht. Een van de hoogtepunten van de beurs is het chipping-event "German target Golf Championship". Golf & gezondheid wordt in de Medicoreha-Zone groot gepresenteerd.

Bezitters van de Rheingolf Card hebben gratis toegang tot de beurs, want in ieder Rheingolf Card-Voucherboek zit een dagkaart voor de beurs. www.rheingolf-card.de

TOEGANGSPRIJS

Dagkaart:
€ 15,- per Person

Dagkaart met korting**:
€ 12,- per Person

Parkeren:
€ 5,-

OPENINGSTIJDEN

28. februari 2020
10:00 tot 18:00

29. februari 2020
10:00 tot 18:00

01. maart 2020
10:00 tot 18:00

ADRES

Areal Böhler
Hansaallee 321
40549 Düsseldorf

Routebeschrijving

NIEUWS

Onze pagina Facebook met dagelijkse updates.

Facebook

RHEINGOLF E-LETTER

Register for our e-letter for actual information.

Registration

** Voor gehandicapten, scholieren, studenten of leerlingen met geldig bewijsdocument.

Photos of the 21. Rheingolf exhibition 2019 on the Areal Böhler

A review of the Rheingolf exhibition 2014

Take a look at the floor plan of the last Rheingolf 2019.
(date 22.02.2019 / german)

download PDF

You find here the exhibitor list ot the Rheingolf 2019.
(date 22.02.2019 / german)

download PDF