Register today for the free Rheingolf e-Letter - Click here to sign up

Algemene informatie Rheingolf

Rheingolf 2023
Testen – Informeren – Shoppen – Reizen


Het is de 23ste Rheingolf Messe en niet eerder was er zoveel golf tijdens dé golfbeurs van Duitsland! De vier credo's van de beurs zijn: Testen, Informeren, Shoppen en Reizen.

Gedurende één weekend is de Rheingolf Messe in Dusseldorf de grootste golfshop van Europa. Er zijn maar liefst vier aanbieders van golfartikelen (waaronder Golfdiva) die alles aanbiedenwat de golfer nodig heeft, tegen veelal speciale beursaanbiedingen. Daarbij staan de nieuwe collecties van golfkleding voor het nieuwegolfseizoen 2022 centraal.

De nieuwste golfproducten van de belangrijkste grote golfmerken kunnen in grote Indoor-Driving Ranges door iedereen getest worden. Rheingolf Top-Partner Callaway Golf heeft een complete eigen zone. Reisbestemmingen naar 26 landen en 16 Duitse en Europese regios maken de beurs tot het grootste golfreisbureau van Europa. In de speciale Golf Campus krijgt u "Tips and Tricks" van professionals om uw golfspel te verbeteren en bij veel stands, zoalsGolf in Oostenrijk, worden specialiteiten van het land aangeboden. Partnerbestemmingen zijn Mallorca met een eigen zone, waarin zij de fantastische Fet a Soller ijsspecialiteiten aanbieden en de Nederlandse provincie Limburg met een stand, waarin lekker Limburgs bier op de bezoekers wacht. Een van de hoogtepunten van de beurs is het chipping-event "German target Golf Championship". Golf & gezondheid wordt in de Medicoreha-Zone groot gepresenteerd.

Binnenkort nieuwe informatie