Registrieren Sie sich noch heute für den kostenlosen Rheingolf e-Letter - Hier geht es zur Anmeldung

Algemene informatie Rheingolf 2018

Testen – Informeren – Shoppen – Reizen Rheingolf Messe – THE WORLD OF GOLF


Het is de 20ste Rheingolf Messe en niet eerder was er zoveel golf tijdens dé golfbeurs van Duitsland! De vier credo's van de beurs zijn: Testen, Informeren, Shoppen en Reizen.

Gedurende één weekend is de Rheingolf Messe in Dusseldorf de grootste golfshop van Europa. Er zijn maar liefst vier aanbieders van golfartikelen (waaronder Golfdiva) die alles aanbiedenwat de golfer nodig heeft, tegen veelal speciale beursaanbiedingen. Daarbij staan de nieuwe collecties van golfkleding voor het nieuwegolfseizoen 2018 centraal.

De nieuwste golfproducten van de belangrijkste grote golfmerken kunnen in 5 grote Indoor-Driving Ranges door iedereen getest worden. Rheingolf Top-Partner Callaway Golf heeft een complete eigen zone. Reisbestemmingen naar 26 landen en 16 Duitse en Europese regio's maken de beurs tot het grootste golfreisbureau van Europa. In de speciale Golf Campus krijgt u "Tips and Tricks" van professionals om uw golfspel te verbeteren en bij veel stands, zoalsGolf in Oostenrijk, worden specialiteiten van het land aangeboden. Partnerbestemmingen zijn Mallorca met een eigen zone, waarin zij de fantastische Fet a Soller ijsspecialiteiten aanbieden en de Nederlandse provincie Limburg met een stand, waarin lekker Limburgs bier op de bezoekers wacht. Een van de hoogtepunten van de beurs is het chipping-event "German target Golf Championship". Golf & gezondheid wordt in de Medicoreha-Zone groot gepresenteerd.

Met Jucad en TiCad zijn de TopCaddy-Aanbieders ook op de Rheingolf Messe vertegenwoordigd. Niet-golfers kunnenhun eerste slag doen in een speciale stand. Op haar 20ste verjaardag is de Rheingolf Messe begin maart de grootste golfbeurs in Europa, waar ook nog eens veel te ontdekken is, wat men in geen enkele golfwinkel vinden kan.

Bezitters van de Rheingolf Card hebben gratis toegang tot de beurs, want in ieder Rheingolf Card-Voucherboek zit een dagkaart voor de beurs. www.rheingolf-card.de

Jubileum-Acties 20 jaar Rheingolf:


Vrijdag 2 maart
Voor Nederlandse bezoekers: vrijdag de gehele dag slechts € 8,- op vertoon van de NGF-pas
Einde-dag special – vanaf 17.00 uur gratis entree

Zaterdag 3 maart
Vanaf 14.00 uur "dames middag 2 voor de prijs van 1"
2 dames brengen samen een bezoek aan de Rheingolf Messe, slechts 1 dame betaalt € 15,-. De eerste 200 dames ontvangen een beauty-set.

Voor alle bezoekers:
Zaterdag vanaf 15.30 uur slechts € 8,- entree

Zondag 4 maart
vanaf 15.00 uur slechts € 8,- entree

Elke daag:
Kinderen tot 14 jaar onder begeleiding van een betalende volwassene en leden van de PGA Germany en PGA Nederland met een geldig PGA-identificatiebewijs met foto, krijgen gratis toegang.

Openingstijden

02 maart 2018
10:00 tot 18:00

03 maart 2018
10:00 tot 18:00

04 maart 2018
10:00 tot 18:00

Entreeprijzen

Dagkaart: € 15,- per Person

Dagkaart met korting**: € 12,- per Person

Parkeren: € 5,-

Adres

Areal Böhler
Hansaallee 321
40549 Düsseldorf

Routebeschrijving

Nieuws

Onze pagina Facebook met dagelijkse updates.

Facebook

**Voor gehandicapten, scholieren, studenten of leerlingen met geldig bewijsdocument.

Photos of the 19. Rheingolf exhibition 2017 on the Areal Böhler

A review of the Rheingolf exhibition 2014

You find here the exhibitor list ot the Rheingolf 2018. (date 26.02.2018)

download PDFTake a look at the floor plan of the Rheingolf 2019. (date 09.07.2018)

download PDF