Register today for the free Rheingolf e-Letter - Click here to sign up

Algemene informatie Rheingolf

Rheingolf 2022
Testen – Informeren – Shoppen – Reizen


Het is de 23ste Rheingolf Messe en niet eerder was er zoveel golf tijdens dé golfbeurs van Duitsland! De vier credo's van de beurs zijn: Testen, Informeren, Shoppen en Reizen.

Gedurende één weekend is de Rheingolf Messe in Dusseldorf de grootste golfshop van Europa. Er zijn maar liefst vier aanbieders van golfartikelen (waaronder Golfdiva) die alles aanbiedenwat de golfer nodig heeft, tegen veelal speciale beursaanbiedingen. Daarbij staan de nieuwe collecties van golfkleding voor het nieuwegolfseizoen 2022 centraal.

De nieuwste golfproducten van de belangrijkste grote golfmerken kunnen in grote Indoor-Driving Ranges door iedereen getest worden. Rheingolf Top-Partner Callaway Golf heeft een complete eigen zone. Reisbestemmingen naar 26 landen en 16 Duitse en Europese regio's maken de beurs tot het grootste golfreisbureau van Europa. In de speciale Golf Campus krijgt u "Tips and Tricks" van professionals om uw golfspel te verbeteren en bij veel stands, zoalsGolf in Oostenrijk, worden specialiteiten van het land aangeboden. Partnerbestemmingen zijn Mallorca met een eigen zone, waarin zij de fantastische Fet a Soller ijsspecialiteiten aanbieden en de Nederlandse provincie Limburg met een stand, waarin lekker Limburgs bier op de bezoekers wacht. Een van de hoogtepunten van de beurs is het chipping-event "German target Golf Championship". Golf & gezondheid wordt in de Medicoreha-Zone groot gepresenteerd.

Dates & facts Rheingolf

TOEGANGSPRIJS

Dagkaart:
€ 15,- per Person

Dagkaart met korting**:
€ 12,- per Person

Parkeren:
€ 5,-

** Voor gehandicapten, scholieren, studenten of leerlingen met geldig bewijsdocument.

OPENINGSTIJDEN

18. februari 2022
10:00 tot 18:00

19. februari 2022
10:00 tot 18:00

20. februari 2022
10:00 tot 18:00

ADRES

Areal Böhler
Hansaallee 321
40549 Düsseldorf

Routebeschrijving

NEWS

Onze pagina Facebook met dagelijkse updates!

Facebook

INSTAGRAM

Become our follower on Instagram and receive all Rheingolf News!

Instagram

NEWSLETTER

Register today for our free newsletter and get the latest news.

Newsletter registration

Videos Rheingolf

Video Rheingolf 2020

Video Rheingolf 2019

Video Rheingolf 2014 (englisch)