Register today for the free Rheingolf e-Letter - Click here to sign up

Algemene informatie Rheingolf

De 24e Rheingolf Fair op de luchthaven van Düsseldorf in het Airport Station

Gratis toegang!

Feiten:

1 - 3 maart 2024

Gratis toegang!

100 exposanten

 

Volgeboekt - Rheingolf beurs aan het begin van het seizoen

De megalocatie - Station Airport

100 exposanten, 4 grote pop-up winkels met mega beursaanbiedingen en een grote beurswedstrijd wachten op bezoekers. De beurs is volgeboekt! Je kunt ook alle nieuwe clubs van Callaway, TaylorMade en Wilson testen. Voor één weekend is de Rheingolf beurs de grootste golfwinkel, het grootste golfreisbureau en de grootste golfdemodag in de regio en een "must visit" evenement voor alle golfers.

 

Vroeger checkten passagiers hier hun koffers in, tegenwoordig is Station Airport de grootste evenementenlocatie op Düsseldorf Airport. Station Airport maakt indruk met zijn moderne, lichtdoorstroomde architectuur en panoramavensters rondom met direct zicht op de start- en landingsbaan. Nergens is de reislust voor de volgende golfreis groter.

 

Het luchthavenstation en de luchthaven als geheel zijn gemakkelijk te bereiken met de IC, ICE en S-Bahn. Het is maar een paar stappen van het perron of de Skytrainhalte naar de ingang van de hal. Natuurlijk kun je ook met je eigen auto naar de Golfmesse komen. Je kunt parkeren in de parkeergarages P4 en P5 of in de P&R-parkeergarage tegenover het treinstation van de luchthaven (navigatieadres: Düsseldorf, Ahrensplatz).

De toegang is gratis!

Alles zal duurder zijn! Dit is nog een reden waarom de toegang tot de Rheingolf Messe 2024 gratis is! Exposanten en organisatoren nodigen bezoekers uit!

De exposanten

Dit zijn enkele van de tot nu toe bevestigde exposanten: Jucad, TrendGolf, GolfQuant, TourmadeGolf, Callaway Golf, TaylorMade Golf, Wilson Golf en Dragon Golf.Reisaanbiedingen zijn beschikbaar van Golf in Oostenrijk, de golfresorts Schmallenberger Land, Strelasun en Hardenberg. Bestemmingspartner van de beurs is Matrix Golfreisen met de topresorts in Belek: Cullinan, Maxx Royal, Regnum Carya, Sueno, Cornelia, Kaya en Kempinski. Veel exposanten uit Italië en het grootste aantal exposanten uit Mallorca ooit op Rheingolf wachten op bezoekers met speciale beursaanbiedingen. Er worden in totaal 100 exposanten verwacht.

Speciale tentoonstelling Schöner Wonen

Veel golfers zijn op zoek naar een "tweede huis" in de zon en dicht bij golfbanen. Voor de eerste keer zullen exposanten uit de vakantie vastgoedsector aanwezig zijn op de Rheingolf beurs. Of het nu in Spanje, Portugal of de Nederlandse provincie Zeeland is - "Mooi Wonen" is de naam van de speciale show binnen de Rheingolf Fair.

Feiten & Cijfers Rheingolf Rheingolf

TOEGANGSPRIJZEN

Der De toegang is gratis. Na de drie pandemische jaren nodigen exposanten en organisatoren u uit op de Rheingolf Fair!

ÖOPENINGSTIJDEN

Vrijdag 1 maart
12:00 bis 18:00 Uhr

Zaterdag 2 maart
10:00 bis 18:00 Uhr

Zondag 3 maart
10:00 bis 18:00 Uhr

ADRES

Station Airport / Flughafen Düsseldorf Event Location im Flughafen Bahnhof

Station Airport
Ahrensplatz 7
40472 Düsseldorf

Let op de aanwijzingen

BEURS NIEUWS

Onze Facebook pagina voor de Rheingolf beurs met elke dag nieuwe en up-to-date informatie. Word nu fan!

Zu Facebook

INSTAGRAM

Mis nooit meer de laatste informatie en nieuwtjes. Blijf op de hoogte en word onze volger!

Zu Instagram

NEWSLETTER

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer belangrijke informatie over Rheingolf.

Naar de nieuwsbriefregistratie